Fremtidens telefoniløsning til erhverv

Flexfone leverer en moderne telefoniløsning med fuld mobilintegration

 

Den komplette telefoniløsning

Telefoniløsningen er baseret på en tæt integration mellem bord- og mobiltelefoner. Via let tilgængelige online værktøjer kan I nemt skræddersy løsningen til at passe jeres virksomhedsbehov.Integration af virksomhedens mobiltelefoner gør, at I ikke længere er bundet til en bordtelefon, men også kan modtage arbejdsopkald på mobilen.

Via medarbejderens personlige portal Myfone.dk kan jeres medarbejdere selv oprette profiler, der passer til deres individuelle behov og arbejdssituationer. Eksempel: Modtage alle kald på mobil når medarbejderen er på farten, eller lade opkald går videre til en kollega når vedkommende er i møde.


Læs mere
Kvalitet og stabilitet
 

Tag virksomheden med på farten

Med Myfoneappen er det muligt at opnå den samme effektivitet og det samme niveau på farten, som I har på arbejdspladsen.I kan via applikationen nemt udnytte alle de funktioner, som Myfone.dk tilbyder. Ved brug af appen kan I let skifte mellem jeres profiler, aflytte jeres telefonsvarer, omstille kald til en kollega, melde jer af og på en kø, se status på jeres kollegaer og på virksomhedens køer.


Læs mere
 

Et hav af funktioner

Jeres virksomhed får adgang til en lang række funktioner, og I kan via et komplet og overskueligt kontrolpanel selv administrere og tilpasse disse til jeres virksomhed.Et udpluk af de funktioner som I får mulighed for at benytte er Køer, Åbningstider, Tastemenuer, Telefonsvare, Speaks, Fax og Storskærm til kundecenter. De mange funktioner er nemme at opsætte og kan kombineres således de passer perfekt til jeres virksomheds specifikke behov.


Læs mere
Kvalitet og stabilitet
 

Det totale overblik

Som kunde får I afgang til jeres egen portal, hvor I nemt kan få overblik og administrere virksomhedens medarbejdere, produkter, telefonnumre og forbrug mm.Portalens interface gør det let og overskueligt at til- og fravælge forskellige tjenester som udlandstelefoni, skjult nummer og spærring. Desuden kan I løbende justerer jeres data- og talepakker for hver enkelt medarbejder efter deres behov.


Læs mere