Internet med lysets hastighed fra Flexfone

Fiber

1000/1000 Mbit

Vi anbefaler en fiber-forbindelse, hvis I sender/modtager store filer, har mange medarbejdere og benytter større webbaserede programmer.

XDSL

150/50 Mbit

Vi anbefaler en xDSL-forbindelse, hvis I sender/modtager e-mails, surfer på nettet og benytter mindre webbaserede programmer.

  • Quality of Service

    I får en prioriteret linje, så jeres telefoni altid er sikret den nødvendige kapacitet.

  • 24 timers døgnservice

    I får en ekstra sikkerhed med en 24 timers døgnservice, så I altid er i trygge hænder.

  • God infrastruktur

    I får et stabilt internetprodukt med en oppetid på 99,9 %.

IP-telefoni

IP-telefoni er en integreret del af vores kommunikationsløsning. Derfor stiller vi store krav til vores internet, så telefonien altid er garanteret den nødvendige kapacitet og stabilitet.

Vi vil derfor anbefale, at I samler jeres telefoni og internet hos Flexfone, så I altid har krystalklar lyd, når I taler i telefon.

Arbejdsstationer

Myfone app'ens intelligente kontaktbog kombinerer dine eksisterende kontakter med dine kolleger, så du har alle dine kontakter samlet ét sted.

Du får et komplet overblik over alle dine kontakter, så du nemt og hurtigt kan få fat på lige netop den person, du ønsker. Du kan se, hvor dine kollegaer befinder sig, og om en kollega er ledig til at modtage dit opkald.

Driftssikker

Internet fra Flexfone er både driftssikker og stabilt. Vi håndterer jeres internet på sikrede interne servere, som løbende bliver opdateret med den nyeste hardware og software.

Dermed er I altid sikret, at jeres internetforbindelse har de bedste betingelser.

Wi-Fi

Med internet fra Flexfone kan jeres mobiltelefoner og bærbare computere logge på det trådløse netværk, så I sparer på dataforbruget.

Bruger I jeres mobiler og bærbare computer uden for virksomheden, kan I vælge telefoni fra Flexfone med op til 4G+ hastigheder på Danmarks bedste netværk.

Et stærkt netværk

99,9% oppetid

Vores internetforbindelser leveres som fiber eller kobber via TDC. Med denne samarbejdspartner kan vi levere et sikkert og stabilt internetprodukt med en oppetid på hele 99,9 %.

Samtidig dækker TDC langt størstedelen af det danske land - og derfor er vi også sikre på, at vi kan få en internetforbindelse ud til jer.

Saml internet og telefoni hos Flexfone

Den perfekte kombination

FÅ ET SAMLET TILBUD

Mest stillede spørgsmål