Internet med lysets hastighed fra Flexfone

FIBER1000/1000 Mbit

Vi anbefaler en fiber-forbindelse, hvis I sender/modtager store filer, har mange medarbejdere og benytter større webbaserede programmer.

XDSL150/50 Mbit

Vi anbefaler en xDSL-forbindelse, hvis I sender/modtager e-mails, surfer på nettet og benytter mindre webbaserede programmer.

  • Quality of Service

    I får en prioriteret linje, så jeres telefoni altid er sikret den nødvendige kapacitet.

  • 24 timers døgnservice

    I får en ekstra sikkerhed med en 24 timers døgnservice, så I altid er i trygge hænder.

  • Hjemmearbejdspladser

    Tilbyd jeres medarbejdere en hurtig internetopkobling i deres hjem.

IP-telefoni

IP-telefoni er en integreret del af vores kommunikationsløsning. Derfor stiller vi store krav til vores internet, så telefonien altid er garanteret den nødvendige kapacitet og stabilitet.

Vi vil derfor anbefale, at I samler jeres telefoni og internet hos Flexfone, så I altid har krystalklar lyd, når I taler i telefon.

Arbejdsstationer

Det er vigtigt, at alle medarbejdere har den nødvendige kapacitet til rådighed på deres arbejdsstationer.

Vi har derfor sørget for, at I kan få lynhurtigt og sikkert internet, som kan dække alle jeres medarbejderes behov.

Hjemmearbejdspladser

Der er flere fordele ved at stille hjemmearbejdspladser til rådighed for jeres medarbejdere.

Med hjemmearbejdspladser giver I jeres medarbejdere en øget fleksibilitet i en travl hverdag – da de nu får mulighed for at arbejde hjemmefra.

Driftssikkert

Internet fra Flexfone er både driftssikkert og stabilt. Vi håndterer jeres internet på sikrede interne servere, som løbende bliver opdateret med den nyeste hardware og software.

Dermed er I altid sikret, at jeres internetforbindelse har de bedste betingelser.

Wi-Fi

Med internet fra Flexfone kan jeres mobiltelefoner og bærbare computere logge på det trådløse netværk, så I sparer på dataforbruget.

Bruger I jeres mobiler og bærbare computer uden for virksomheden, kan I vælge telefoni fra Flexfone med op til 4G+ hastigheder på Danmarks bedste netværk.

Et stærkt netværk

99,9% oppetid

Vores internetforbindelser leveres som fiber eller kobber via TDC og SE. Med disse samarbejdspartnere kan vi levere et sikkert og stabilt internetprodukt med en oppetid på hele 99,9 %.

Samtidig dækker TDC og SE langt størstedelen af det danske land - og derfor er vi også sikre på, at vi kan få en internetforbindelse ud til jer.

Saml internet og telefoni hos Flexfone

Den perfekte kombination

FÅ ET SAMLET TILBUD

Mest stillede spørgsmål

xDSL kører på de klassiske kobberlinjer, som findes i de fleste ejendomme i Danmark. Forbindelsernes hastighed varierer meget, og ofte er downloadhastigheden markant højere end uploadhastigheden. Fiber er en nyere teknologi, som kører synkront, hvilket vil sige, at man med en fiberforbindelse har den samme download- og uploadhastighed, fx 100/100 Mbit. Fiberforbindelser er mere stabile og fås typisk med højere hastigheder end xDSL-forbindelser.
Som udgangspunkt kan alle få en fiberforbindelse. Det er dog langt fra alle lokationer, der har gravet det ned i forvejen. Lokationer uden en nedgravet fiberforbindelse skal først have gravet fiberkabler ned, hvilket er muligt langt de fleste steder.
Cirka 80% af Danmarks private og erhvervsejendomme har i dag indlagt kobber. Hastighederne kan dog variere meget - alt efter hvilken type kobberledning der er forbundet til ejendommen, samt hvor tæt/langt væk man er lokaliseret fra en central.
Forhandleren står for support af jeres internetforbindelse. Måtte der ske en fejl, som forhandleren ikke kan løse, står vi naturligvis til rådighed med fejlretning. Vores support kan kontaktes på 86 51 51 51, og vores vagtservice kan kontaktes på +45 92 15 15 15 uden for normal åbningstid.
Vi har indgået et samarbejde med TDC og SE (tidligere Syd Energi), som dermed sikrer en høj national dækning. TDC bliver brugt på alle kobberforbindelser og både TDC og SE på vores fiberforbindelser.
Leveringstiden på fiberforbindelser kan variere mellem 4-12 uger. Det afhænger ofte af, om der skal udføres gravearbejde i forbindelse med installationen.
Leveringstiden på xDSL er typisk 5-15 dage.
Internetforbindelsen bliver leveret via en lokal forhandler for at sikre, at I altid har en kontaktperson i nærområdet. I kan henvende jer via Flexfones kontaktformular, hvorefter I hurtigst muligt bliver kontaktet af en forhandler, der kan bestille den rette internetforbindelse til jer. I kan også ringe på 86 51 51 51.
Dette kan I enten selv gøre, og ellers kan jeres forhandler gøre det for jer.
Ja, det er muligt for jeres medarbejdere at få en hjemmearbejdsplads med vores netværksudstyr. Vi leverer også en router med indbygget firewall og Wi-Fi.
Ja, det kan I. Med telefoni fra Flexfone har I den store fordel, at udstyret har en port udelukkende til telefonien. Dette er med til at sikre, at samtalekvaliteten altid er i top. Dette kaldes Quality of Service og gør, at telefonerne altid har førsteprioritet, når de benyttes. Porten til telefonien kører også på et lukket kredsløb, så linjen er helt sikker.