Login med Microsoft

Benyt jeres Office-loginoplysninger til Myfone-universet

Benyt dit brugernavn eller Microsoft credentials til at logge på Myfone.dk

Vælg selv om du vil logge ind med mailadresse og kode eller benytte dine Microsoft-loginoplysninger.

Den moderne medarbejder har i dagens Danmark en stor opgave i at huske på diverse login-oplysninger og kodeord til alverdens programmer, portaler og hjemmesider. Det er en uvane at have den samme adgangskode til flere forskellige services, men det er ofte den mulighed den enkelte har for at kunne huske sine login-oplysninger.

Der er dog en kode, som man sjældent glemmer og det er den, som man benytter hver gang ens PC er gået i dvale og man skal logge ind på virksomhedens AD. Med Flexfones mulighed for at benytte Microsoft som loginmetode, kan den enkelte medarbejder bruge disse oplysninger til at komme ind på både Myfone.dk, Myfone app’en og vores Chrome udvidelse.

På denne facon bliver der færre koder at huske på og I sikrer jer, at medarbejdernes login til Flexfone-universet følger jeres virksomheds sikkerhedspolitikker.

Profilbillede synkronisering

Hent dit Microsoft profilbillede til Myfone.dk

Med Microsoft valgt som loginmetode får den enkelte medarbejder også muligheden for at synkronisere sit profilbillede fra Office 365 og over til Myfone. På denne måde skal man kun sørge for at have det mest vellignende billede opdateret ét sted.

Se alle funktioner

Se hvordan GRAM
bruger funktionerne

Over 2500 virksomheder er allerede skiftet til Flexfone

Bestil et telefonitjek Eller bliv kontaktet