Softphone

Håndter jeres opkald direkte i browseren

Se hvordan det virker

Myfones indbyggede softphone

Vi har skabt en softphone, som du kan bruge direkte i din browser - blot ved hjælp af et headset, en mikrofon og en internetforbindelse.

Det sker alt sammen på Myfone.dk, som er din personlige telefoniplatform, hvorfra du har nem og hurtig adgang til alle dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Understøttede browsere

Chrome logo Firefox logo
Myfone indgående opkald

Nemt og brugervenligt

Med det brugervenlige interface, kan du effektivt håndtere dine daglige kald.

Ring ud fra softphone

Indtast nummeret eller navnet på den kollega eller anden kontakt, du ønsker at ringe til, og tryk på det grønne telefonrør.

Inden du ringer op, kan du på den grønne pil også vælge, om du vil ringe ud med en anden enhed end den indbyggede softphone i Myfone.

Modtag opkald

Når du modtager et opkald, kommer denne boks frem. Her kan du vælge at besvare eller afvise kaldet.

Hvis det er en af dine kontakter i Myfone, der ringer, vil både navn og telefonnummer på vedkommende blive vist i opkaldsboksen.

Direkte omstilling

Tryk på Direkte omstilling for at omstille et opkald direkte til f.eks. en kollega eller ekstern kontakt.

Omstiller du til en kollega, kan du i Myfone se, om vedkommende er ledig eller er midt i et andet opkald.

Overvåget omstilling

Tryk på Overvåget omstilling for at tale med den person, som du vil omstille til inden opkaldet stilles igennem.

På den måde kan du f.eks. sætte en kollega eller en ekstern samarbejdspartner ind i situationen før de modtager opkaldet. Samtidig sikrer du dig, at de rent faktisk har tid til at tage imod opkaldet.

Tilføj til samtale

Tryk på Tilføj til samtale for at tilføje andre til et igangværende opkald. Du kan både tilføje en af dine kontakter eller indtaste et nummer.

Vil du gerne tilføje flere personer til en samtale på samme tid, kan du oprette et telefonmøde.

Vi leverer også en softphone i Microsoft Teams

Med den indbyggede softphone i Teams kan du let håndtere alle dine opkald til både kolleger og samarbejdspartnere. Men med Flexfones Teams-integration får du meget mere end det.

Som de første i Danmark har vi nemlig også fået godkendt en erhvervstelefoni-app i Microsoft Teams, der giver dig et væld af telefunktioner.

I app’en kan du omstille et opkald, tilmelde dig virksomhedens telefonkøer, få det totale overblik over dine kolleger og meget mere.

Læs mere om myfone i teams
Flexfone har integreret Myfone med mange platforme såsom iOS, Android og Chrome browseren. Som noget nyt kan du nu få Myfone som app i dit Microsoft Teams.

Få virksomhedens telefoni samlet ét sted

Medarbejdere kan arbejde på forskellige måder og have forskellige behov. Nogle er på farten, nogle sidder på kontor og andre befinder sig måske på et lager, et værksted eller et helt andet sted.

Derfor har vi samlet bordtelefon med krystalklar lyd, mobiltelefon med høj fleksibilitet og Myfone med fuld funktionalitet i én komplet kommunikationsløsning. Dermed kan du altid være tilgængelig for dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere - uanset hvor du befinder dig.

Flexfones løsning til alle dine enheder

Se hvordan CABINN bruger Softphone

Over 2500 virksomheder er allerede skiftet til Flexfone

Bestil et telefonitjek Eller bliv kontaktet