Softphone

Håndter jeres opkald direkte i browseren

Se hvordan det virker
Myfone indgående opkald

Myfones indbyggede softphone

Vi har skabt en softphone, som du kan bruge direkte i din browser - blot ved hjælp af et headset, en mikrofon og en internetforbindelse.

Det sker alt sammen på Myfone.dk, som er din personlige telefoni platform, hvorfra du har en nem og hurtig adgang til alle dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Understøttede browsere
Chrome logo Firefox logo

Nemt og brugervenligt

Med det brugervenlige interface, kan du effektivt håndtere dine daglige kald.

Ring ud fra din browser med myfone.dk
Modtag opkald i din browser med myfone.dk
Direkte omstilling med myfone.dk
Overvåget omstilling med myfone.dk
Tilføj til samtale med myfone.dk

Vi leverer også en softphone i Microsoft Teams

Med den indbyggede softphone i Teams kan du let håndtere alle dine opkald til både kolleger og samarbejdspartnere. Men med Flexfones Teams-integration får du meget mere end det.

Som de første i Danmark har vi nemlig også fået godkendt en erhvervstelefoni-app i Microsoft Teams, der giver dig et væld af telefunktioner.

I app’en kan du omstille et opkald, tilmelde dig virksomhedens telefonkøer, få det totale overblik over dine kolleger og meget mere.

Læs mere om myfone i teams
Flexfone har integreret Myfone med mange platforme såsom iOS, Android og Chrome browseren. Som noget nyt kan du nu få Myfone som app i dit Microsoft Teams.

Få virksomhedens telefoni samlet ét sted

Medarbejdere kan arbejde på forskellige måder og have forskellige behov. Nogle er på farten, nogle sidder på kontor og andre befinder sig måske på et lager, et værksted eller et helt andet sted.

Derfor har vi samlet bordtelefoni med krystalklar lyd, mobiltelefoni med høj fleksibilitet og Myfone med fuld funktionalitet i én komplet kommunikationsløsning. Dermed kan du altid være tilgængelig for dine kunder, kolleger og samarbejdspartnere - uanset hvor du befinder dig.

Flexfones løsning til alle dine enheder

Se hvordan CABINN bruger Softphone