Fælles kontaktbog

Slut med at indtaste og opdatere kontakter manuelt

Den Fælles kontaktbog indeholder alle virksomhedens kontakter. Fælles kontaktbog er synkroniseret på tværs af Myfone app'en og Myfone.dk

Hvis jeres virksomhed har mange fælles kontakter, som I gerne vil dele med hinanden, kan I benytte jer af Myfones Fælles kontaktbog.

Fælles kontaktbog styres fra et sted, hvor man nemt uploader kontakter, så alle medarbejdere kan se de samme kontakter. På den måde er I sikre på at alle medarbejdere har de samme opdaterede kontaktoplysninger.

Når Fælles kontaktbog er blevet opdateret, synkroniseres alle medarbejderens platforme automatisk med de nye kontakter eller opdaterede kontaktoplysninger, uden at de skal gøre noget.

Hvis man har hentet Myfone app'en, vil man kunne se om et indgående opkald er fra en Fælles kontaktbog kontakt, uden at man har kontakten indtastet i sin telefonbog.

Fordi kontakterne i Fælles kontaktbog ligger i skyen, vil alle medarbejdere, der benytter sig at Myfone app’en, få vist på deres opkaldsskærm, hvem der ringer til dem. Dette giver kunderne en bedre oplevelse, da I ved hvem, der ringer til jer, selvom I ikke har kundens kontaktoplysninger indtastet.

Det gode ved dette er, at I ikke behøver at have hundredvis af kontakter indtastet i medarbejdernes telefonbøger på mobilen. På den måde kan alle medarbejdere se, om en ekstern kontakt ringer til dem, selvom de ikke har deres kontaktoplysninger indtastet i mobilens telefonbog.

Funktionen slåes let til i Myfone app’en og understøttes af Android og iOS. Samme funktionalitet er selvfølgelig også understøttet på Myfone.dk.

Se alle funktioner

Se hvordan GRAM
bruger funktionerne

Over 2500 virksomheder er allerede skiftet til Flexfone

Bestil et telefonitjek Eller bliv kontaktet